Kışa hazırlık sırasında çok da iyi çalışmadığı tespit edilen Rölanti Sensörü ( eskisi Selülozik Tiner ile yıkanıp temizlendi ama gene de çok iyi çalışmıyordu ) ısmarlandı. Pazartesi günü Aras kargoya verildi ama ne hikmetse hala yolda ve Perşembe gününden evvel geleceğini de sanmıyorum. gelince eskisini çıkarıpyeni sensörü takacağım. bakalım ne olacak.... Oldu...oldu ! Olmadıysa aracımdaki bütün sensörleri değiştireceğim. İnat değil mi ? Boğaz kelebeği temizliğini de muhtemelen yarın yapacağım. Bu günlük bu kadar. Yarın haber veririm .
(18.10.2017, Saat:15:41)bunakkaptan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kışa hazırlık sırasında çok da iyi çalışmadığı tespit edilen Rölanti Sensörü ( eskisi Selülozik Tiner ile yıkanıp temizlendi ama gene de çok iyi çalışmıyordu ) ısmarlandı. Pazartesi günü Aras kargoya verildi ama ne hikmetse hala yolda ve Perşembe gününden evvel geleceğini de sanmıyorum. gelince eskisini çıkarıpyeni sensörü takacağım. bakalım ne olacak.... Oldu...oldu ! Olmadıysa aracımdaki bütün sensörleri değiştireceğim. İnat değil mi ? Boğaz kelebeği temizliğini de muhtemelen yarın yapacağım. Bu günlük bu kadar. Yarın haber veririm .
bunakkaptan
rolanti sensörü dediğiniz potansiyometre mi rolanti motoru mu
(18.10.2017, Saat:15:41)bunakkaptan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kışa hazırlık sırasında çok da iyi çalışmadığı tespit edilen Rölanti Sensörü ( eskisi Selülozik Tiner ile yıkanıp temizlendi ama gene de çok iyi çalışmıyordu ) ısmarlandı. Pazartesi günü Aras kargoya verildi ama ne hikmetse hala yolda ve Perşembe gününden evvel geleceğini de sanmıyorum. gelince eskisini çıkarıpyeni sensörü takacağım. bakalım ne olacak.... Oldu...oldu ! Olmadıysa aracımdaki bütün sensörleri değiştireceğim. İnat değil mi ? Boğaz kelebeği temizliğini de muhtemelen yarın yapacağım. Bu günlük bu kadar. Yarın haber veririm .
bunakkaptan
Merhaba ,
Rölanti sensörü Emme manifoldunun önden bakınca Sağ üst tarafında olan bir parçadır . Mootor değildir.... Potasiyometre ise hiç değildir. Motora önden bakınca Gaz kelebeğinin hemen solunda yer alan bir parçadır. Site içinde aratırsanız nasıl temizlendiği hakkında fotoğrafları ile beraber yazılmış gayet güzel bir yazı var. Kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu parça aracın rölantisini düzenler.
bunakkaptan
bunakkaptan
Merhaba ,
Rölanti sensörü Emme manifoldunun önden bakınca Sağ üst tarafında olan bir parçadır . Mootor değildir.... Potasiyometre ise hiç değildir. Motora önden bakınca Gaz kelebeğinin hemen solunda yer alan bir parçadır. Site içinde aratırsanız nasıl temizlendiği hakkında fotoğrafları ile bberaber yazılmış gayet güzel bir yazı var. Kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu parça aracın rölantisini düzenler.
bunakkaptan
Ben ilk defa duydum. Kelebeğin üzerinde potansiyometre ve rolanti motoru var. Potasiyometre aracın ısısına göre rolanti motoruna bilgi gönderiyor. Rolanti motoruda rolantiyi potasiyometre den gelen bilgiye göre ayarlıyor diye biliyordum.
bunakkaptan
Merhaba ,
Rölanti sensörü Emme manifoldunun önden bakınca Sağ üst tarafında olan bir parçadır . Mootor değildir.... Potasiyometre ise hiç değildir. Motora önden bakınca Gaz kelebeğinin hemen solunda yer alan bir parçadır. Site içinde aratırsanız nasıl temizlendiği hakkında fotoğrafları ile bberaber yazılmış gayet güzel bir yazı var. Kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu parça aracın rölantisini düzenler.
bunakkaptan
Ben ilk defa duydum. Kelebeğin üzerinde potansiyometre ve rolanti motoru var. Potasiyometre aracın ısısına göre rolanti motoruna bilgi gönderiyor. Rolanti motoruda rolantiyi potasiyometre den gelen bilgiye göre ayarlıyor diye biliyordum. Ayrıca google arattırdığımda marea rolanti sensörü çıkmıyor onun yerine rolanti valfi yada rolanti motoru çıkıyor.
(18.10.2017, Saat:19:45)Mesut67 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Nereden aldın kaça aldınız
Merhaba,
Ünlüoto' dan aldım.
Kargo dahil 103 TL . Magnet Marelli Marka.
Yan sanayi olanları da var ve yan sanayi olanlar 43-45 lira arası.Ünlüoto' nun sitesinde de var.... n11 sitesinde de var.
bunakkaptan